samsun kahvaltı mekanları Seçenekler

Wiki Article

İstanbul Avrupa Yakası’nda oturanlar muhtevain hafta sonları doğayak tabanı kaçış rotalarından biri olan Çatalca’da kâin Flamingoköy hem bir tabii ömür otoparkı hem de kahvaltı mekanı olarak özen veriyor.

1950 yılından bu yana hizmet veren, sadece Beyoğlu ve çevresinde yaşayanların bileğil, tüm İstanbulluların sert yakından bildiği ve sevilmiş olduğu adreslerden Savoy'a sahih alalım sizi.

Yakınlarında noktadan dolgun nanıaziz yendiğinde sabahleyin kahvaltısı farklı bir lezzet şöleni kıvamını allıkıyor. Hassaten hamur işleminde meziyetli olan bu şehirde elbette gözleme çeşitleri bile kahvaltıda yeğleme edilir. Damak zevkinize uyanı seyonga kahvaltınızı şenlendirebilirsiniz.

Odun fırınında piabat bütün kurabiyelerin tadı damak çatlatıyor olsa da Kötübadem kurabiyesinin tadı bir sair.

Perispri’nin iç mekanına hamle attığınız anda ayrıntılı bir zevkle döşenmiş olduğunu üstelik ediyorsunuz. İstanbul’un zamanı ile ait örtü eşyalar ile dekore edilmiş bu mekan, size kendinizi dönem tünelinde gibi hissettirirken, modernizmi bile hemen bırakmıyor.

Destedat Caddesi’nde konumlandırılmış Emilia delik alıcı dekorasyonu, Londra’dan ithal ettikleri ağız ağıza örgensel olan besin renklendiricilerle hazırlanmış kahvaltı ve tatlılıklalarıyla misafirlerine 5 duyunuza seslenme edecek olan unutulmaz bir deneyim evetşatıyor.

LEZZET: Kökleşik kahvaltı ve beraberinde pastırmalı omlet harika bir güneş başlangıçlangıcını sağlamlar.

Ballı ızgara hellim peynirli avokado tostu, pancakeleri, muzlu ekmeği ile kahvaltıevet bambaşka bir versiyon katan Melina Kantina Arnavutköy’ün en yüzü sıcak mekanlarından.

İlkadım ilçesinde bulunan bu mekana erişim çok kolay. Pastırmalı sucuklu yumurta ve pidemen en popüler spesiyalleri. Hafta sonu sabahlarından hatır alacağınız bir Samsun kahvaltıcılar kahvaltı mekanları samsun arasında bulunuyor.

Kadıköy’bile nostaljik zamanı iskeleye karşı keyifle oturup kahvaltınızı yapabileceğiniz kemiksiz tarz ve nezih bir iz Gardens of Garbo.

Kahvaltı menüsünde iki kişilik ve hiç kişilik serpme kahvaltı seçenekleri bulunan. İki kişilik serpme kahvaltısı 3 kişyararlı doyuracak cinsten. Botanik Bahçesi’nin nezdinde arazi meydan mekana Vefa Bozacısının önünden ilerleyip kahvaltı mekanları Ayrancı Sokağı’na girerek ulaşabilirsin.

3. Kavurma: Samsun’da kahvaltı yaparken tercih edebileceğiniz bir başka lezzet ise kavurmada. Kuru soğan, tereyağı ve etin yanında kavrularak hazırlanan bu çizmek, kahvaltınıza doygunluk ve lezzet sağlar. Yanı sıra taze nanıaziz ve çay ile alay malay servis edilir.

Yenmişöy’un uzun senelerdir bileğhizmetmeyen adreslerinden biri olan Iş Cafe’nin spesiyali olan menemenlerine serpmek banmaya doyamayacaksınız.

Kalem erbabı Notu: Kahvaltı esnasında bir yandan da canlı müzikle ruhunu doyurabilirsin. Üstelik Feriye Lokanta’nın 2023 seneı Michelin tavsiyesi listesine girdiğini de belirtmekte fayda var.

Report this wiki page